Зірка серіалу «Таємниці Смолвіля» Еллісон Мек визнала себе винною в причетності до схеми секс-торгівлі

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
Зірка серіалу «Таємниці Смолвіля» Еллісон Мек визнала себе винною в причетності до схеми секс-торгівлі

Drew Angerer / Getty Images

Американська акторка, зірка серіалу «Таємниці Смолвіля» Еллісон Мек визнала себе винною в тому, що була учасницею злочинної групи й допомагала в організації секс-торгівлі.

Про це пише Buzzfeed.

Йдеться про організацію Nxivm, яка видавала себе за компанію з «особистісного розвитку», але насправді займалася секс-торгівлею.

Еллісон Мек — одна з шістьох людей, яких звинувачують у злочині. Організатором схеми був Кіт Раньєре — єдиний чоловік в організації. Решта, серед яких була й Мек, допомагали йому шукати молодих дівчат для участі у «спеціальній лідерській програмі». Очікувалося, що Раньєре матиме з ними сексуальні стосунки.

Раніше Еллісон Мек заперечувала свою вину. Зараз вона заявила, що «готова нести відповідальність» за скоєне.

Еллісон Мек загрожує до 20 років увʼязнення. Суд над нею має відбутися у вересні.

  • Зірка серіалу «Відчайдушні домогосподарки» Фелісіті Гофман та ще 12 зіркових американських батьків визнали, що платили хабарі за вступ своїх дітей до престижних університетів.
  • Правоохоронні органи Ірландії розслідують справу про можливе сексуальне насильство з боку бійця ММА (Mixed Martial Arts) Конора МакГрегора. У поліцію звернулася жінка та заявила, що вона постраждала від дій МакГрегора у готелі Beacon Hotel в Дубліні.
  • Рух #MeToo дійшов до Мексики, де про насильство заговорили журналістки, науковиці, письменниці, кінематографістки та представниці інших професій.