Екс-боєць «Торнадо» Пугачов отримав довічний термін. У 2016 році він застрелив двох патрульних у Дніпрі

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Кіровський райсуд Дніпра засудив екс-бійця роти МВС «Торнадо» Олександра Пугачова до довічного увʼязнення за вбивство працівників поліції. Про це у Facebook повідомив спікер Національної поліції Ярослав Тракало.

«Сьогодні Кіровський районний суд Дніпра визнав підозрюваного винним за всіма пунктами обвинувачення і повністю задовольнив вимоги сторони обвинувачення. Вирок — довічне позбавлення волі з конфіскацією майна», — написав він.

Вбивство патрульних у Дніпрі

25 вересня 2016 року в Дніпрі працівники патрульної поліції зупинили авто, що проїхало на заборонний сигнал світлофора. Під час перевірки документів порушник зчинив стрілянину, в результаті якої поранення отримали двоє патрульних: Артем Кутушев та Ольга Макаренко. Кутушев помер на місці, а Макаренко — під час операції. У загиблих залишилися неповнолітні діти.

Підозрюваного затримали того ж дня в Обласній лікарні імені Мечникова. Туди він потрапив з пораненням, яке дістав під час перестрілки з патрульними. Ним виявився колишній боєць роти спецпризначення МВС «Торнадо» Олександр Пугачов.