Штаб Порошенка: Власник клініки Eurolab є «зіркою каналів Медведчука» і симпатизує Зеленському

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Власник медичного центру Eurolab симпатизує артистові Володимиру Зеленському, тому аналіз у цій клініці не може бути обʼєктивним, вважають у штабі чинного президента Петра Порошенка.

У четвер Зеленський відмовився від здачі аналізів у медпункті на території НСК «Олімпійський» і запропонував Порошенку зробити це в медичному центрі Eurolab.

«Cлід брати до уваги, що власник лабораторії «Євролаб» Андрій Пальчевський є політично заангажованою «зіркою» каналів Віктора Медведчука. Крім того, згідно з повідомленнями низки авторитетних українських ЗМІ, він відкрито висловлює свої симпатії до Володимира Зеленського. Все це означає, що Пальчевський не зможе об’єктивно розглянути біологічні проби та зразки, відбірані для аналізу», — йдеться у повідомленні на сторінці штабу в Facebook.

У штабі підкреслили, що сенс медичної експертизи полягає в її «об’єктивності, неупередженості і довірі з боку суспільства». «Саме такого обстеження із незрозумілих нам причин і уникає кандидат Зеленський», — вважають у Порошенка.