У Німеччині в авіакатастрофі загинули двоє росіян. Серед них співвласниця авіакомпанії S7

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

У Німеччині неподалік від аеродрому в Гессені (комуна Егельсбах) розбився приватний літак. На його борту було двоє громадян Росії, про це повідомляє німецька поліція.

Повідомляється, що в результаті катастрофи загинули три людини. Після падіння літак практично повністю згорів.

Як пише видання РБК, серед загиблих на борту літака була співвласниця крупної російської авіакомпанії S7 Наталія Філєва. Раніше повідомлялось, що на борту перебував також її чоловік Владислав Філєв, проте його не було в цьому літаку. Він живий, сказав РБК представник компанії S7.

  • В індійському штаті Раджастхан зазнав аварії винищувач-бомбардувальник Міг-27, який належав Військово-повітряним силам.
  • В аеропорту Тегерана загорівся пасажирський літак компанії Iran Air. На борту літака перебували 100 пасажирів, яких успішно вдалося евакуювати. Жертв та потерпілих немає.
  • 10 березня в Ефіопії через шість хвилин польоту розбився пасажирський Boeing 737 Max 8 компанії Ethiopian Airlines. Він прямував зі столиці країни Аддіс-Абеби до Кенії. На його борту перебували 157 осіб. У жовтні минулого року літак тієї ж моделі зазнав аварії над Яванським морем. Тоді загинуло 189 осіб.