Розкрадання в оборонній сфері: у ТСК кажуть, що Bihus.info показали спотворені фрагменти листування фігурантів

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Журналісти Bihus.info у своєму розслідуванні про розкрадання в оборонній сфері спотворили суть листування між фігурантами злочинної схеми. За словами народного депутата та голови Тимчасової слідчої комісії, яка веде розслідування, Івана Вінника, він отримав від Генпрокуратури результати експертизи цього листування.

«Ми роздрукували всі слайди, які були в дослідженнях, і порівняли діалоги з цих слайдів з реальними експертизами та реальним листуванням, які були витягнуті з телефонів, що забрали під час слідства. Можу стверджувати, що висновки і резонанс цього журналістського розслідування був викликаний окремими слайдами листування — їх насправді немає в наявності у месенджерах, вилучених у Жукова та Рогози», — сказав Вінник, пише Інтерфакс-Україна.

За його словами, листування Віталія Жукова з директором концерну «Укроборонпром» Павлом Букіним, яке було показана в розслідуванні, не відповідає реальному змісту. Він додав, що Жуков домовлявся про зустрічі з Букіним, але другий ігнорував його.