Підозрюваний у вбивстві нью-йоркського мафіозі розмалював руку конспірологічними символами. Вони популярні серед прибічників Трампа

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

У суді в Нью-Джерсі у США, де відбувалося засідання у справі про вбивство глави мафіозного клану Гамбіно Франческо Калі, підозрюваний Ентоні Комелло демонстрував протрампівські пропагандистські малюнки.

Як пише HuffPost, 24-річний Комелло підняв ліву долоню та показав присутнім малюнки, які зробив на ній чорнильною ручкою. Головним там був символ конспірологічної теорії QAnon, популярної серед прибічників президента Дональда Трампа.

Також Комелло написав на руці кілька слоганів, зокрема MAGA Forever. Це пряма відсилка до слогану Трампа на президентських виборах 2016 року — Make America Great Again («Повернемо Америці її велич»).

  • Ентоні Комелло затримали 16 березня у Нью-Джерсі. Його підозрюють у вбивстві глави кримінального клану Нью-Йорка Гамбіно Франческо Калі, більш відомого як Френкі Бой.
  • 52-річного Френка Калі застрелили у Нью-Йорку 14 березня. У Калі вистрілили шість разів біля його будинку в районі Стейтен-Айленд. Свідки розповіли, що вбивця також переїхав Калі автомобілем.