«Мене розбирають, я хвилююся». В Instagram зʼявилася сторінка Шулявського мосту

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

У соцмережі Instagram зʼявилася сторінка київського Шулявського мосту, який напередодні почали демонтувати за проектом реконструкції транспортної розвʼязки.

Демонтаж розпочався 17 березня, і за цей час міст «опублікував» дві фотографії.

У першому пості міст повідомив, що «він хвилюється» через те, що його розбирають. У другому він зазначив, що з нього вже «зняли шар асфальту».

«Мабуть, турботливі люди не хочуть, щоб мені було жарко в такий сонячний весняний день. Іншу причину я поки не можу придумати», — йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що на сьогодні акаунт має понад 200 підписників.

Як раніше повідомляв заступник голови КМДА Дмитро Давтян, на час реконструкції шляхопроводу рух транспорту організовано прилеглими вулицями — вулиці Антона Цедика, Петра Нестерова, Гарматна та Виборзька переведені в режим одностороннього руху. Також змінено рух громадського транспорту.

  • 16 березня в Києві повністю перекрили рух на Шулявському шляхопроводуі. Роботи планують завершити до кінця 2019 року. Заплановано будівництво нового шляхопроводу довжиною 158,17 м, велосипедних доріжок довжиною 741 м, ліво - і правоповоротних зʼїздів, а також реконструкція підземного пішохідного переходу.