Журналісти Bihus.Info: НАБУ ще в 2017 році мало дані про участь в оборонній схемі сина Гладковського

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
Журналісти Bihus.Info: НАБУ ще в 2017 році мало дані про участь в оборонній схемі сина Гладковського

YouTube / Ваші Гроші

Прокуратура ще весною 2017 року передала до Національного антикорупційного бюро документи з листуванням Ігоря Гладковського, Віталія Жукова та Андрія Рогози. Про це повідомляє «Цензор.Нет» з посиланням на документи, надані прокуратурою.

Зокрема, в матеріалах справи є дані листування Рогози та Жукова, в яких вони обговорюють Ігоря Гладковського як третього учасника схеми. При чому про нього згадують не просто як про спільного знайомого, а як співінвестора в їхньому бізнесі з продажу запчастин заводам «Укроборонпрому» та людину, яка впливає на роботу державного концерну й має забезпечувати контракти та проплати.

Журналістка Bihus.Info Леся Іванова вже прокоментувала опубліковані документи.

«Варіантів, чому НАБУ, маючи на руках таке, — за два роки так і не витребувало все листування й не зайнялося угрупуванням «хлопчиків», не так уже й багато. Всього два. Перший — клінічний ідіотизм. Тіпа ми прочитали і ніфіга не поняли. Рєбята — це тупо на вихід. Другий — усвідомлене прикривання керівництвом НАБУ оборонної афери саме у зв’язку з тим, що серед її учасників фігурує син друга і бізнес-партнера Президента», — заявила Іванова.