«Нацкорпус» та «Нацдружини» приїхали в Житомир слідом за Порошенком. Активісти намагалися зірвати спілкування президента з виборцями

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Активісти «Національного копусу» та «Національних дружин» приїхали до Житомира на майдан Корольова на зустріч кандидата в президенти Петра Порошенка з виборцями. Про це повідомляється на сторінці «Нацкорпусу» у Facebook та на Youtube.

На площі в Житомирі зібралося кілька десятків молодих дівчат і хлопців в куртках «Нацкорпусу» та «Нацдружин» із плакатами «Свинарчуків — за ґрати».

«Представники «Нацкорпусу», ветерани та волонтери хочуть спитати у президента Порошенка, чому руки корупціонерів досі цілі, чому свинарчуки-мародери розгулюють на свободі, а ветеранів російсько-української війни закривають за ґрати майже миттєво», — йдеться у повідомленні.

Напередодні журналісти Bihus.Info опублікували розслідування, згідно з яким син заступника секретаря РНБО Олега Гладковського є одним з організаторів схем розкрадань в оборонному комплексі. Ці схеми принесли бенефіціарам щонайменше 250 млн грн, а серед фірм, які в них брали участь, називають колишній завод Петра Порошенка.