«Харизма, як у Мадонни та Анджеліни Джолі». Голлівудська режисерка оголосила початок зйомок фільму про лідерку «Батьківщини»

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Голівудська режисерка Мері Ламберт оголосила про початок зйомок документального фільму про кандидата в президенти України та лідерку партії ВО «Батьківщина» Юлію Тимошенко. Про це Ламберт розповіла сьогодні в Києві на прес-конференції, повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Велика частина моєї роботи повʼязана з тим, щоб показувати жінок, які мають вплив на своє життя та життя інших, які не бояться влади. Коли я бачу сильну героїню, таку як Юлія, вона мене приваблює. До того ж, вона має харизму. Я бачила таку харизму в Мадонни, Анджеліни Джолі, Александрії Окасіо-Кортес», — зауважила режисерка на сьогоднішній прес-конференції.

Основою для фільму буде нинішня президентська кампанія екс-премʼєрки.

«Ми наразі працюємо над коротким фільмом, який допоможе нам зібрати матеріал на довший документальний. Нині є велика зацікавленість від дистрибʼюторів у США. Поки що наша мета — фільм на 15 хвилин», — розповіла Ламберт і додала, що мріяла про стрічку з Тимошенко понад 10 років.

Нині зйомками фільму в Києві займається режисер Шон Томпсон, який був тричі переможцем кінофестивалю Беверлі-Хіллз у номінації за кращий документальний фільм.

Також працювати над стрічкою Мері допомагатиме виконавчий продюсер VisionaireMedia Джером Гаррі, який випустив номінований на «Оскар» фільм про Арнольда Шварценеггера «Качаючи залізо».

Сама ж режисерка відома зйомками музичних кліпів, документальних, а також художніх фільмів, переважно жахів. Серед них дві частини «Кладовища домашніх тварин», «Байки зі склепу», «Міські легенди-3: Кривава Мері» та інші.