Канал HBO показав перший трейлер 8 сезону «Гри престолів». Герої серіалу готуються до фінальної битви з Королем Ночі та його армією мерців

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
Канал HBO показав перший трейлер 8 сезону «Гри престолів». Герої серіалу готуються до фінальної битви з Королем Ночі та його армією мерців

Helen Sloan / HBO

Канал HBO представив перший повноцінний трейлер заключного восьмого сезону «Гри престолів», показ якого почнеться 14 квітня. Про це пише сайт Entertaiment.

У ролику можна побачити, як Джон Сноу і Дейенеріс Таргаріен прибувають у Вінтерфелл. Крім того, він показує, як герої серіалу готуються до фінальної битви з Королем Ночі та його армією мерців, серед яких тепер зʼявився ще й один з драконів.

Всього шанувальників серіалу чекає ще шість епізодів, тому фінал стане відомий вже 19 травня. Незважаючи на це, тривалість серій в порівнянні з попередніми сезонами значно зросла — деякі з них будуть мало не повноцінними півторагодинними фільмами.

Над створенням фінальних епізодів працювали шоураннери проекту — Деніел Бретт Вайс і Девід Беніофф. До них приєднаються два режисери, які вже працювали раніше над серіалом. Йдеться про Девіда Наттера, який створив епічну сцену вбивства Робба Старка, його дружини та матері — «Червоне весілля» та Мігеле Сапочнике, що зняв 9 епізод 6 сезону — «Битва Бастардів».

Після завершення саги творці запланували вихід кількох спін-офів у всесвіті «Гри престолів». Одним з них стане приквел з Наомі Воттс у головній ролі.