Гладковський назвав розслідування Bihus.Info провокацією перед виборами

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:
Гладковський назвав розслідування Bihus.Info провокацією перед виборами

Марків Михайло / УНІАН

Заступник секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олег Гладковський заявив, що справа, в якій фігурує його син, складена з провокаційних фактів, яку намагаються використовувати у виборчій кампанії. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Україна — правова держава. Справу, в якій фігурує мій син, що, очевидно, була штучно складена з брехливих провокаційних фактів і продана за 30 срібняків, намагаються використовувати у виборчій кампанії. Моїм опонентам, як я бачу, не цікаве неупереджене розслідування НАБУ, і тому вони залучають радикальні організації до вуличних акцій і посилають їх атакувати будинок мого сина», — зазначив він.

Гладковський вважає, що єдиним підсумком цієї справи стане «картинка» для ЗМІ. У той же час, він попросив припинити тиск на сімʼю і слідство.

«Я написав заяву про відсторонення від посади на час слідства, а мій син повністю співпрацює з правоохоронними органами для розслідування оприлюдненої інформації. Ми підтримуємо максимальну прозорість цієї справи для суспільства, парламентського та міжнародного контролю», — підкреслив він.