Розлідування Bihus.Info: Гладковський визнав, що «Укроборонпром» закуповує запчастини в Росії

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
Розлідування Bihus.Info: Гладковський визнав, що «Укроборонпром» закуповує запчастини в Росії

Струмковський Володимир / УНІАН

Заступник секретаря Ради нацбезпеки та оборони Олег Гладковський заявив, що «Укроборонпром» був змушений закуповувати запчастини для української військової техніки. Про це він повідомив у прямому ефірі телеканалу ZIK.

«Під час моєї роботи головою міжвідомчої комісії «Укроборонпрому», коли ми відпрацьовували стратегію імпортозаміщення, на жаль, багато комплектуючих не можливо виробляти технологічно у нас, і я справді підтверджую, частину ми завозимо звідти, де вона виробляється», — заявив Гладковський.

Цей коментар був відповіддю на запитання глядача, який зателефонував у прямий ефір телеканалу ZIK і заявив, що неважливо, де і в кого Україна закуповує запчастини до техніки, якою вбивають окупантів.

Олег Гладковський додав, що до постачання російських запчастин залучені спецслужби.

«Це є дуже складне завдання, до якого залучені і наші спецслужби. Не можу розкривати деталі, просто скажу, що люди виконують досить важливу місію, і вона навіть ставить під загрозу їх життя. Нам головне, щоб ті танки, що відновлені, відремонтовані, модернізовані, щоб вони стріляли», — додав він.