«Учив любити». Двоє чоловіків розповіли про сексуальне насильство Майкла Джексона

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

36-річний Вейд Робсон та 40-річний Джеймс Сейфчак розповіли в інтервʼю BBC про сексуальне насильство, якого, за їх словами, вони зазнавали від Майкла Джексона протягом довгих років.

Робсон заявив, що був жертвою насильства, починаючи з 7 років, а в 14-річному віці Джексон спробував його зґвалтувати.

За його словами, він близько товаришував зі співаком і вважав себе «єдиним справжнім його другом». Він заявив, що Джексон буквально щоразу, коли він залишався в нього ночувати, «торкався його» і змушував дивитися, як він вчиняє статевий акт.

Робсон розповів, що коли йому було 14 років, співак почав активно до нього «залицятися» і спробував вступити з ним у «контакт», кажучи, що «так треба виражати любов». «Якщо хтось колись дізнається, що ми тут робимо, то і ти, і я сядемо до вʼязниці на все життя, і все у нас буде погано», — процитував слова Джексона чоловік, додавши, що такі фрази звучали після кожного акту насильства.

Джеймс Сейфчак розповів, що співак розбещував його у віці від 10 до 14 років. Він зазначив, що регулярно піддавався зґвалтуванню, оскільки Джексон втерся в довіру до його батьків.

За його словами, був «довгий процес залицяння і проникнення в сімʼю», після чого між ним і батьками ніби вбивався клин, і Джексон за допомогою маніпуляцій відлучав його від сімʼї.

Обидвоє чоловіків заявили, що співак був майстром маніпуляцій.

Варто зазначити, що ці зізнання Робсон і Сейфчак роблять у документальному фільмі «Залишаючи Неверленд», який розповідає про «походеньки» Джексона.

Брати і племінник співака заперечують усі звинувачення і заявляють, що немає ніяких доказів, що підтверджували б слова цих чоловіків.