Tesla починає продавати електрокари тільки в режимі онлайн. Авто можна купити за 1 хвилину

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Tesla починає продавати електрокари тільки в режимі онлайн. Авто можна купити за 1 хвилину

Tesla

Американська компанія Tesla переходить на продаж електрокарів тільки в режимі онлайн у всьому світі, повідомляється на її сайті .

Тепер клієнти в Північній Америці можуть придбати автомобіль телефоном приблизно за одну хвилину.

«Ця можливість скоро буде поширена у всьому світі. Ми гарантуємо доступність сервісу в будь-якій країні, в якій ми працюємо», — заявили в компанії.

У разі незадоволення покупець зможе повернути автомобіль протягом 7 днів або після 1000 миль пробігу.

«У буквальному сенсі ви можете купити Tesla, проїхати кілька сотень миль на вихідні з друзями, а потім повернути авто безкоштовно», — відзначили в компанії.

Перехід на онлайн-продаж дозволить Tesla знизити ціни на всі транспортні засоби в середньому приблизно на 6%. Протягом декількох наступних місяців компанія закриє більшість зі своїх магазинів. Проте невелика кількість найпопулярніших магазинів стануть галереями, вітринами та інформаційними центрами Tesla.

Компанія вже знизила вартість двох моделей електрокарів. Стандартна Model 3 тепер доступна за $35 тис., а Model 3 Standard Range Plus можна придбати за $37 тис.

  • Нещодавно Tesla запустила функцію безпеки Sentry Mode для захисту своїх електрокарів від зломів і крадіжок. Програма безперервно контролює ситуацію навколо автомобіля за допомогою зовнішніх камер, може виявляти потенційні загрози та активує спеціальну сигналізацію з музикою.