«Потрібно більше говорити про росіян». Сенцов написав нового листа Геращенко

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Український політвʼязень Олег Сенцов закликав не припиняти роботу зі звільнення українських полонених та увʼязнених у Росії, повідомила у Facebook віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко.

«Звичайно ми всі прекрасно розуміємо, що доля полонених моряків та українських політвʼязнів у руках однієї людини. Як і те, що роботи з їхнього/нашого звільнення треба продовжувати, незважаючи ні на що!», — пише в листі до Геращенко український політвʼязень.

Він додав, що потрібно більше говорити про росіян, засуджених українськими судами за участь у військових діях на Донбасі. «Щоб росіяни почали самі ставити питання своєму президенту про долю тих, кого російська пропаганда або ж прямі накази керівництва кинули в цю мʼясорубку», — зазначає Сенцов.

Режисер підкреслив, що росіянам «цим потрібно тикати, щоб зробити це питання і незручним, і таким, що буде неможливо ігнорувати». Віце-спікер повідомила, що отримала також «філософського» листа від іншого політвʼязня — Миколи Карпюка, а також листівку від Романа Сущенка.