Окружний адмінсуд Києва призначив нового суддю у справі про відсторонення Супрун

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
Окружний адмінсуд Києва призначив нового суддю у справі про відсторонення Супрун

Мусієнко Владислав\УНІАН

В Окружному адмінсуді Києва призначили нового суддю у справі за позовом народного депутата від «Радикальної партії» Ігоря Мосійчука проти в. о. міністра охорони здоровʼя Уляни Супрун. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook спікер суду Богдан Санін.

За його словами, продовжувати розгляд справи за позовом Мосійчука щодо відсутності повноважень Супрун для виконання обовʼязків міністра охорони буде Тетяна Скочок.

Санін також зазначив, що до Окружного адмінсуду Києва надійшло ще три позови у «справі Супрун», зокрема, два позови від Ігоря Мосійчука та один також від нардепа з радикальної партії — Олексія Ленського.

«Однак здається, що надалі ми будемо називати вказану справу як «Справа Супрун. Єпізод 1», і ось чому … До ОАСК надійшов позов від І. Мосійчука, в якому відповідачем визначено прем’єр-міністра, в. о. міністра охорони здоров’я Уляну Супрун вказано як третю особу (справа №640/1748/19). До ОАСК надійшов позов від Мосійчука, в якому відповідачем визначено в. о. міністра охорони здоров’я Уляну Супрун (справа №640/1766/19). До ОАСК надійшов позов від Олексія Ленського, в якому відповідачем визначено в. о. міністра охорони здоров’я Уляну Супрун (справа №640/2709/19)», — додав суддя-спікер.