У метро Парижа хлопця облили кислотою

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Рано вранці 15 лютого в паризькому метро молодого чоловіка облили рідиною, імовірно кислотою. Постраждалий отримав серйозні поранення, повідомляють видання Le Parisien і Franceinfo.

Інцидент стався близько 7 години між станціями «Бастилія» і «Ліонський вокзал» (gare de Lyon) на 1 лінії метрополітену. Нападник зник, його мотиви невідомі.

Джерело Franceinfo припускає, що це могло бути наслідком суперечки між безхатьками.

Le Parisien також пише, що потерпілий — 20-річний безхатько. Він отримав опіки рук та обличчя. Пожежники надали йому допомогу на місці, після чого під конвоєм поліцейських госпіталізували. Речовину, якою облили хлопця, відправили до лабораторії на експертизу.

  • У Римі 1 листопада ввечері у вагоні метрополітену Рим — Лідо (наземна гілка) двоє чоловіків напали на іншого пасажира — 28-річного громадянина Індії. Під час бійки серйозні травми отримала 57-річна жінка, яка намагалася захистити хлопця. Причиною сварки стала валіза індійця, розташована в проході. Молоді люди агресивно поводилися, нецензурно висловлювалися, а один з них почав вигукувати, що він фашист.