Збій в Instagram: розробники пообіцяли виправити помилку до кінця тижня

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

Instagram підтвердив наявність проблеми з кількістю підписників. Користувачі масово скаржилися на те, що вона почала різко скорочуватися.

Деякі підозрювали, що соціальна мережа може відбраковувати ботів і фальшиві акаунти. Проте, в компанії повідомили, що це не так.

«Ми знаємо про проблему, яка викликає зміну кількості підписників акаунта для деяких людей прямо зараз. Ми працюємо над тим, щоб вирішити цю проблему якомога швидше, — зазначили представники компанії в Twitter. — Ми розуміємо, що це засмучує, але наша команда старанно працює, щоб відновити нормальну роботу програми».

  • Збій в роботі Instagram призвів до того, що багато популярних користувачів соцмережі втратили велику кількість своїх підписників.
  • Неполадки почали спостерігатися ще увечері 12 лютого. Про проблеми повідомив американський YouТube-блогер Джеймс Чарльз, який поскаржився на зникнення майже 500 тис. підписників. Також про скорочення кількості фоловерів заявили співачки Аріана Гранде і Селена Гомес.
  • Нещодавно в основну стрічку Instagram додали попередні перегляди роликів з додатка для довгих вертикальних відео IGTV.