«Домінуюча чоловіча перевага». На фестивалі в Італії Трампа показали в образі бога-імператора з гри Warhammer 40K

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

На фестивалі Viareggio Carnevale в Італії показали величезну фігуру Трампа в образі бога-імператора з гри Warhammer 40К. У нього були рухомі руки і голова, а на мечі вигравіруваний логотип Twitter. Також на зброї — напис «твої обовʼязки». Фігуру одягли в золоту корону і броню.

На сайті заходу йдеться, що Трамп представляє «домінуючу чоловічу перевагу».

«Бог-Імператор Трамп. Паралель з домінуючим характером Warhammer 40K ніколи не була більш доречною, за винятком того, що це не гра, а чиста реальність. Дональд хоче повернутися на Місяць, вирушити на Марс і створити першу космічну армію. Ми вступили в еру фентезі, відеоігор та віртуального життя. Домінуюча чоловіча перевага прийшла демократичним шляхом і тепер тут, серед нас», — сказано в описі фігури.

  • Фестиваль Viareggio Carnevale проводиться в Італії з 1873 року. Це один з найбільших фестивалів Європи.
  • Warhammer 40K — гра, розроблена і видавана британською компанією Games Workshop, дія якої відбувається в похмурому технофентезійному вигаданому всесвіті.
  • У місті Мус-Джо в Канаді встановили статую лося. До 2015 року вона була гордим володарем неофіційного титулу «найвищої статуї лося в світі». Пізніше мешканці виявили, що в Норвегії теж є скульптура лося, яка на 30 сантиметрів вища. Тепер мер міста розглядає різні можливості того, як перевершити норвежців. Серед варіантів — надіти на лося капелюх або взути в ковзани.