Вночі: в Росії слідчі допитали 4 українських моряків, у Києві зіткнулися 5 автомобілів, а в США через аномальні морози загинули понад 20 людей

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Російські слідчі допитали 4 українських моряки

У Росії слідчі упродовж двох днів допитали чотирьох українських моряків: Андрія Артеменка, Андрія Ейдера, Василя Сороку та Сергія Чулиба. За словами адвоката Миколи Полозова, військовополонені відповіли на запитання слідчих у межах статті 17 третьої Женевської конвенції. Поранені моряки додатково відповіли на запитання адвокатів про стан їх здоровʼя. Стосовно решти військовополонених слідчі дії проведуть наступного тижня.

У Києві зіткнулися п’ять автомобілів

Біля цирку в Києві ввечері 31 січня сталася ДТП за участі п’яти автомобілів — Audi, Skodа, Toyota, Mazda і Daewoo. У результаті аварії загинула 47-річна жінка — водій Mazda. Вона померла дорогою в лікарню. Крім того, трьох людей госпіталізували.

У США через аномальні морози загинули понад 20 людей

У Сполучених Штатах Америки внаслідок сильних морозів загинула щонайменше 21 людина. Як пише Reuters, у деяких регіонах температура повітря опустилась до -49 градусів. У Чикаго як мінімум девʼять людей померли від травм, повʼязаних з похолоданням. За даними медиків, у лікарні цього тижня було близько 25 постраждалих від обмороження. У найважчих випадках виникає ризик ампутації пальців рук і ніг.

США повинні досягти угоди з Китаєм до 1 березня

Сполучені Штати 1 березня підвищать мита на китайські товари на 25%. Зараз між двома країнами тривають торгові переговори, щоб досягти угоди до цієї дати.

«Китайський представник і я прагнемо до повномасштабної угоди, яка не залишить на столі переговорів нічого невирішеного», — написав президент США Дональд Трамп у Twitter.