У Канаді 67-річний садівник зізнався у вбивстві восьми чоловіків. Він ховав тіла жертв в квіткових горщиках

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

У Канаді, в суді Торонто 67-річний садівник Брюс Макартур зізнався у вбивстві восьми осіб, які зникли у період між 2010 і 2017 роками. Про це пише CBC.

Макартура звинуватили у смерті вісьмох чоловіків віком від 44 до 58 років.

Перше зникнення сталося в 2010 році. Тоді зник Скандарадж Наваратнам, якого востаннє бачили у вересні 2010 року і з яким Макартур мав відносини протягом кількох років.

Остання жертва зникла безвісти у червні 2017 року.

Адвокат Майкл Кантон розкрив деякі деталі вбивств, повідомивши суду, що кожне вбивство включало планування і було повʼязано з сексом. Він також сказав, що вбивця зберігав сувеніри від своїх жертв, зокрема ювелірні вироби.

Винесити вирок будуть наступного тижня, коли будуть розкриті додаткові подробиці справи.

  • Поліція заарештувала Макартура в січні 2018 року. У кінці минулого року він відмовився від свого права на попереднє слухання, вирішивши піти прямо на суд.
  • Останки семи осіб були виявлені у великих горщиках в житловому комплексі в центрі Торонто, де працював Макартур, а останки восьмої людини знайшли в ущелині неподалік.
  • 5 листопада у вʼязниці помер Сергій Ткач, відомий як «пологівський маніяк». Правоохоронцям вдалося довести причетність Ткача до 37 вбивств, які він скоїв з 1985 по 2005 рік на території Криму, Дніпропетровської, Харківської та Запорізької областей. Сам Ткач заявляв, що вбив понад 100 жінок.
  • У Китаї стратили серійного вбивцю Дат Ченгена, якого в ЗМІ встигли прозвати «Джеком-різником». Ченген з 1988 по 2002 рік убив 11 дівчаток і жінок.