Кандидат у президенти Богословська принесла в ЦВК 2,5 млн грн готівкою в чорному пакеті

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

Колишня депутатка Верховної Ради Інна Богословська принесла в Центральну виборчу комісію необхідний внесок сумою у 2,5 млн гривень. Документи в ЦВК вона подала ще 25 січня. Відео процесу Богословська опублікувала у себе в Instagram в Stories.

На відео показано, як Богословська сидить на стільці біля каси, біля неї стоїть великий чорний пакет з пачками грошей. Вона викладає їх і рахує зі словами: «Хочемо простим людям показати, як це виглядає».

Instagram / innabogoslovskaya

Слідом за цим Богословська опублікувала в себе в соціальній мережі фото розрахункової квитанції, зазначивши, що тепер вона чекає тільки офіційної реєстрації.

  • У 2010 році Богословська вже балотувалася на посаду президента України. Тоді вона здобула 10-те місце.
  • Про намір балотуватися на посаду президента вже заявили лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, екс-представник України в Мінській контактної групи Роман Безсмертний, колишній член «Партії регіонів» Інна Богословська, відсторонений керівник Державної фіскальної служби Роман Насіров, керівник добровольчого батальйону ОУН Микола Коханівський, мер Львова Андрій Садовий, колишній голова Донецької облдержадміністрації Сергій Тарута.