Мер Львова Садовий вирішив йти в президенти

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Мер Львова Садовий вирішив йти в президенти

Facebook / Андрій Садовий

Лідер партії «Самопоміч», міський голова Львова Андрій Садовий оголосив, що подасть свою кандидатуру на участь у виборах президента.

Про це він заявив на зустрічі з організаторами молодіжного форуму «#Молодвіж», йдеться на сайті партії.

«Моя мета дуже проста і складна водночас — відновити вашу віру в Україну. Перед вами сьогодні — весь світ, але збудувати свою власну країну можливо лише тут. Я пропоную вам боротися за неї разом!» — заявив Садовий.

За його словами, ключовими елементами кампанії стануть «мобілізація молоді, розрив корупційної кругової поруки в політиці і технологічна модернізація країни».

Політик пообіцяв найближчим часом оприлюднити склад команди, з якою піде на вибори. Він також закликав обʼєднатися всі сили, які підтримують ідею «рішучих змін».

Весною 2019 року в Україні відбудуться президентські вибори, а наступної осені — парламентські. Раніше партія «Самопоміч» заявила, що братиме у них участь і шукає «прекрасних кандидатів» на міністрів та президента.

Окрім Садового, про свій намір балотуватися на пост президента вже заявили лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко, екс-представник України в Мінській контактній групі Роман Безсмертний, колишній член «Партії регіонів» Інна Богословська, відсторонений керівник Державної фіскальної служби Роман Насіров і керівник добровольчого батальйону ОУН Микола Коханівський.

А 22 вересня партія «Основа» висунула кандидатом у президенти колишнього голову Донецької облдержадміністрації, бізнесмена Сергія Таруту.