До штабу кандидата в президенти Гриценка приєднався генерал Служби безпеки України

Автор:
Олена Мельник
Дата:
До штабу кандидата в президенти Гриценка приєднався генерал Служби безпеки України

Мусієнко Владислав / POOL / УНІАН

До передвиборчої команди кандидата в президенти, лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка приєднався генерал Служби безпеки України Віктор Трепак.

«Посилення нашої команди: професіонал, людина честі, офіцер з бойовим досвідом, генерал СБУ Віктор Трепак — заступник керівника Центрального виборчого штабу з питань безпеки та взаємодії з правоохоронними органами», — повідомив Гриценко на своїй сторінці у Facebook.

Як зазначив сам Трепак, рішення йти в публічну політику далося йому нелегко, бо він «завжди волів займатися конкретними практичними питаннями».

«Наразі вибирати не доводиться, бо на цих президентських виборах вирішується доля країни. Існує величезна загроза збереження існуючої олігархічної системи правління і проросійського вектору подальшого розвитку України», — написав він у Facebook.

Віктор Трепак — колишній перший заступник голови СБУ, начальник Головного управління з боротьби з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління. Звільнився зі служби в органах державної безпеки у 2016 році.

  • Анатолій Гриценко вже зареєструвався кандидатом у президенти на виборах у березні 2019 року. Станом на 21 січня Центральна виборча комісія всього зареєструвала кандидатами в президенти 12 осіб. Серед них — Роман Насіров, Євген Мураєв, Сергій Каплін, Валентин Наливайченко, Андрій Садовий, Віталій Скоцик та інші.