Сніг, ожеледиця на дорогах і похолодання. Яка погода буде на Різдво?

Автор:
Борис Васильківський
Дата:

6 січня погоду більшої частини території України визначатиме морозне й вологе повітря, повідомляє Укргідрометцентр.

Вночі в західних, північних, Вінницькій, Черкаській областях та в Криму очікується помірний сніг, на решті території — без істотних опадів.

Вдень на більшій частині країни невеликий, а в східних областях — помірний сніг. На дорогах очікується ожеледиця, вітер південно-східний з переходом на північно-східний, 5—10 м/с.

Температура вночі становитиме 4—9° морозу, у східній частині — до 12° морозу, вдень — 2—7° морозу, на крайньому півдні країни близько 0°; в Карпатах протягом доби очікується 8—13° морозу.

У Києві вночі 6 січня синоптики прогнозують помірний, вдень невеликий сніг, на дорогах — ожеледицю; температура вночі 5—7° морозу, вдень — 3—5° морозу.

Укргідрометцентр

7 січня очікується холодна погода без істотних опадів, але в Карпатах, східних та місцями південних областях йтиме невеликий сніг. На дорогах — ожеледиця, вітер північний, північно-східний, 5—10 м/с.

Температура вночі становитиме 8—13° морозу, у західних та південних областях — 5—10° морозу; вдень — 6—11° морозу, на заході та півдні — 3—8° морозу. У Криму очікується невеликий сніг, температура вночі — 2—7° морозу, вдень 0—5° морозу.

У Києві 7 січня синоптики прогнозують холодну погоду без істотних опадів. На дорогах — ожеледиця, вітер північно-східний, 5—10 м/с. Температура вночі становитиме 9—11° морозу, вдень — 7—9° морозу.

Укргідрометцентр