Роналду першим набрав 150 млн підписників у Instagram

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Роналду першим набрав 150 млн підписників у Instagram

Facebook / Cristiano Ronaldo

На сторінку футболіста збірної Португалії та італійського «Ювентуса» Кріштіану Роналду підписалися понад 150 млн користувачів соцмережі Instagram.

Таким чином, футболіст став першим у соцмережі, хто перетнув рекордну позначку. У трійку лідерів за кількістю читачів в Instagram також входять американські співачки Селена Гомес зі 144,5 мільйонами передплатників і Аріана Гранде зі 141 мільйоном.

Instagram / cristiano

Якщо брати до уваги футболістів, то наступним після Кріштіану Роналду йде нападник французького «ПСЖ» та збірної Бразилії Неймар, на чий аккаунт підписані 109 мільйонів читачів. За ним іде отдвічний суперник Роналду — форвард «Барселони» Ліонель Мессі, у якого 105 мільйонів підписників.

  • В середині січня Роналду має постати перед іспанським судом. За інформацією місцевих ЗМІ, на слуханнях, які відбудуться в Мадриді, футболіст визнає свою провину в ухиленні від сплати податків на суму €14,7 млн. Роналду отримає два роки вʼязниці умовно, що в Іспанії є звичайною практикою в таких випадках.
  • У вересні американка Кетрін Майорга подала на Роналду позов до суду штату Невада. Дівчина звинувачує його в тому, що він зґвалтував її в 2009 році в готелі Лас-Вегаса. Після того, що сталося, вона подала заяву в поліцію, але не розкрила імʼя нападника.
  • У 2010 році Майорга підписала з юристами Роналду угоду про нерозголошення та отримала $375 тис. за мовчання.
  • Пізніше Кріштіану Роналду спростував звинувачення, назвавши це «медіаспектаклем».