Поліція Нью-Йорка вперше використає дрони з особливою технологією під час святкування Нового року

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
Поліція Нью-Йорка вперше використає дрони з особливою технологією під час святкування Нового року

Goh Rhy Yan / Unsplash

Поліція Нью-Йорка запустить безпілотник, оснащений камерою, над Таймс-сквер разом із новою «технологією проти безпілотників», яка блокує інші схожі пристрої у цьому районі, де очікують до двох мільйонів відвідувачів напередодні Нового року. Про це пише Bloomberg.

Технологія проти дронів — це інновація, розроблена найбільшим поліцейським департаментом США. Її готують до щорічного заходу, на якому представлений широкий спектр засобів антитерористичної боротьби. Дрони використають разом з поліцейськими літаками та вертольотами для спостереження, сказав комісар поліції Джеймс ОʼНіл.

37 тисяч нью-йоркських поліцейських, у тому числі сотні новобранців, які прийняли присягу у пʼятницю, заповнять цей район. Офіцер ОʼНіл зазначив, що їх рівномірно розподілять серед натовпу святкуючих. Частина поліцейських будуть у формі, частина — під прикриттям. Учасники святкування будуть оточені в районі від 37-ї до 59-ї вулиці і між Шостою і Восьмою авеню.

«Ви побачите багато офіцерів з великою кількістю спорядження і зброєю», — сказав ОʼНіл. «Буде багато заходів безпеки, які люди побачать, і багато з тих, які непомітні».