Поліція відпустила підозрюваних в інциденті з безпілотниками в аеропорту Ґатвік

Автор:
Борис Васильківський
Дата:

Британська поліція в неділю, 23 грудня, звільнила чоловіка й жінку, які були заарештовані у звʼязку з інцидентом з безпілотниками в лондонському аеропорту Ґатвік, який призвів до скасування багатьох рейсів, повідомляє Bloomberg.

Поліція Сассексу заявила, що затримані співпрацювали з правоохоронцями і більше не є підозрюваними у цій справі. Поліція обшукала дім Кроулі, щоб знайти докази після арешту, але головний детектив Сассексу Джейсон Тінглі сказав, що задоволений тим, що вони більше не підозрювані.

«Ми просимо постійної підтримки громадськості, просимо повідомляти про все підозріле, звʼязуватися з нами стосовно будь-якої інформації, що стосується інцидентів з безпілотниками в Ґатвіку», — сказав Тінглі.

Поліція також повідомляє, що аеропорт Ґатвік запропонував нагороду в 50 тисяч фунтів стерлінгів ($63 тис.) за інформацію, яка допоможе арешту і засудженню операторів безпілотників.

За словами британських правоохоронців, мотиви операторів безпілотників ще не відомі, але в поліції не вірять, що інцидент повʼязаний з тероризмом.