Близько тонни шоколаду пролилося на тротуар в німецькому місті Вестеннен. Про це пише Westfalenpost.
Відділ пожежної охорони отримав вельми дивний дзвінок. Вогнеборцям повідомили, що на фабриці Dreimeister Spezialitäten стався витік шоколаду.
«Резервуар для шоколаду в будівлі фабрики переповнився, і маса пролилась на тротуар. Це створило значну проблему для руху транспорту», — повідомили в пожежному департаменті.
Від контакту з холодною поверхнею молочний шоколад швидко ствердів. 25 пожежників протягом двох годин відчищали вулицю від шоколаду за допомогою окропу.
На фабриці повідомили, що до звичайного режиму роботи вона повернеться в середу. За словами директора фабрики Маркуса Лаки, якби аварія сталася ближче до новорічних свят, це було б справжньою катастрофою.
- Екологи з Greenpeace звинуватили міжнародного кондитерського гіганта Mondelez у знищенні тропічних лісів при виробництві пальмого масла, яке використовують у продукції компанії.