ЗМІ назвали можливого замовника-депутата у справі політтехнолога Петрова і блогера Барабошка

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
ЗМІ назвали можливого замовника-депутата у справі політтехнолога Петрова і блогера Барабошка

Блогер Олександр Барабошко, якого суд заарештував 30 листопада за підозрою в організації секс-скандалу з заступником начальника відділу Департаменту захисту Національної економіки поліції Олександром Варченком, назвав імʼя замовника скандалу. За інформацією Телеграм -каналу The Newsroom, ним виявився народний депутат Гліб Загорій.

З посиланням на свої джерела журналісти The Newsroom повідомили, що начебто під час обшуків у команди Петрова правоохоронці вилучили всі документи по проектах і замовниках. «Олександр Барабошко назвав імʼя замовника тіндер-скандалу з чоловіком Ольги Варченко, і ним виявився... нардеп Гліб Загорій... Загорій вибачився перед обʼєктами скандалу ще в перші дні після його виникнення. І його пробачили «під чесне слово» про те, що він більше так не буде», — пише канал.

Між іншим, фігурант справи політтехнолог Володимир Петров не підтвердив і не спростував theБабелю інформацію про можливу участь нардепа Гліба Загорія.

«Зрозумійте, будь ласка, правильно: будь-яка відповідь — «ні» чи «так» — порушує умови домашнього арешту. Соромно говорити, поки Саня [Олександр Барабошко] в СІЗО. Потрібно, щоб він говорив», — зазначив Петров.

До речі, сама Ольга Варченко заявила theБабелю, що Загорій перед нею не вибачався і взагалі вони не спілкувалися.