«Укрзалізниця» розслідує, чому зламався новий експрес до «Борисполя». Кажуть, усі пасажири на свої літаки встигли

Автор:
Ольга Подчекаєва
Дата:
«Укрзалізниця» розслідує, чому зламався новий експрес до «Борисполя». Кажуть, усі пасажири на свої літаки встигли

Facebook / Євген Кравцов

«Укрзалізниця» розслідує причини технічної несправності залізничного експреса «Київ—Бориспіль» та обіцяє докласти максимуму зусиль для неповторення прикрої ситуації. Про це йдеться у повідомленні «Укрзалізниці» в Facebook.

«Сьогодні поїзд 830 сполученням ст. Київ-Пасажирський — ст. Бориспіль-аеропорт о 11.58 на 19 км маршруту попросив допоміжний поїзд. Такий був відправлений зі ст. Київ-Пасажирський о 12.00», — йдеться в повідомленні.

Зазначаєтся, що про інцидент було оперативно повідомлено відповідні служби аеропорту «Бориспіль» для забезпечення посадки на рейси пасажирів, що перебували у поїзді.

«Укрзалізниця» детально розслідує причини технічної несправності, що виникла, та докладе максимуму зусиль для неповторення прикрої ситуації», — йдеться на сторінці підприємства.

У відомстві нагадали пасажирам, що «свої поїздки слід планувати завчасно та брати до уваги можливі форс-мажорні обставини».

Інцидент прокоментував також глава «Укрзалізниці» Євген Кравцов. Він зазначив, що всі пасажири поламаного експресу встигли на свої літаки.