Трамп не бачить «нічого поганого» у використанні Іванкою особистої пошти для листування з чиновниками

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Трамп не бачить «нічого поганого» у використанні Іванкою особистої пошти для листування з чиновниками

Wikimedia Commons

Президент США Дональд Трамп став на захист своєї доньки та радника Іванки Трамп. Її звинуватили у використанні особистої пошти для службового листування з чиновниками американського уряду, пише Euronews.

«Спочатку за деякий час Іванка розіслала кілька листів. Але їх не можна порівнювати з поштою Клінтон. Їх не знищили, як це зробила Клінтон», — заявив Трамп

Президент США заявив, що перевіряв цю інформацію і жодні листи Іванки «не приховані». «Не було ніякого видалення (листів) як це робила Гілларі Клінтон. У підвалі не було сервера, як це зробила Гілларі Клінтон», — підкреслив американський лідер. На підході до журналістів була присутня і сама Іванка, однак вона відмовилася відповідати на запитання репортерів.

  • 20 листопада Іванку Трамп звинуватили у використанні особистої пошти для службового листування. Її юристи пояснили, що вона іноді користувалася особистою поштою, поки її не попередили про правила, які забороняють це. За інформацією журналістів, Іванка надіслала сотні листів.
  • Дональд Трамп під час президентської кампанії 2016 року звинувачував Гілларі Клінтон у тому, що вона на посаді держсекретаря США використовувала особисту пошту для службового листування. ФБР проводило розслідування з цього приводу, але жодних звинувачень Клінтон не висунули. Цей скандал позначився на її рейтингу й не дозволив перемогти на виборах президента США.