Instagram видалятиме фальшиві лайки, коментарі та підписників

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Instagram видалятиме фальшиві лайки, коментарі та підписників

lalo Hernandez / Unsplash

Соціальна мережа Instagram почне видаляти лайки, коментарі та підписників, які використовують сторонні додатки, щоб підвищити свою популярність. Про це йдеться в заяві компанії, опублікованій 19 листопада.

«Нещодавно ми побачили, що облікові записи використовують сторонні додатки для штучного зростання аудиторії. Щодня люди приходять в Instagram, щоб отримати реальний досвід, зокрема справжню взаємодію. Ми несемо відповідальність за те, щоб цей досвід не був порушений недостовірною діяльністю».

Соцмережа Instagram створила інструменти машинного навчання, які допомагають виявити облікові записи і видалити фальшиву активність. Власники акаунтів, які використовують сторонні додатки, будуть отримувати повідомлення від соцмережі про видалення лайків та коментарів.

Instagram також пропонуватиме користувачам змінити пароль, щоб захистити свій акаунт.

  • Facebook тестує функцію, яка дозволить скасовувати надіслане повідомлення. Для цього буде 10 хвилин.
  • 15 листопада в роботі Instagram по всьому світу стався збій . У більшості користувачів виникли проблеми з оновленням стрічки — 57% з тих, хто залишив скаргу, 22% зіткнулися з проблемами зі входом у соцмережу, а 20% — у використанні веб-версії Instagram.