«Треба голосувати!» Актор Роберт де Ніро прокоментував надісланий йому пакет із саморобною бомбою

Дата:
«Треба голосувати!» Актор Роберт де Ніро прокоментував надісланий йому пакет із саморобною бомбою

Theo Wargo / Getty Images for Tony Awards Productions

Американський актор Роберт де Ніро прокоментував отримання пакета з саморобним вибуховим пристроєм у політичному ключі. Про це пише Deadline.

«Дякувати Богу, ніхто не постраждав, і я дякую хоробрим і спритним правоохоронцям, які захистили нас. Є щось більш потужне, ніж бомби, — це ваш голос. Люди повинні голосувати!» — заявив де Ніро.

Де Ніро є противником політики Трампа, про що неодноразово заявляв публічно. На церемонії вручення театральної премії Tony Awards в Radio City Music Hall в Нью-Йорку 11 червня де Ніро зʼявився на сцені, щоб представити Брюса Спрінгстіна. Артист підійшов до мікрофона і заявив: «Я скажу лише одне: f*ck Trump».

25 жовтня Роберт де Ніро теж отримав підозрілу посилку з саморобним вибуховим пристроєм. Бомбу надіслали до ресторану актора в Нью-Йорку. Із закладу всіх евакуювали. Посилка була схожа на ті, які раніше отримали колишній президент США Барак Обама, колишній директор ЦРУ Джон Бреннан, мільярдер Джордж Сорос та інші.

Бомби містилися в 15-сантиметрових трубках. Їх начинили уламками скла в якості елементів, що завдають поранення.

За даними ЗМІ, посилки отримували ті, хто активно виступає проти політики Дональда Трампа. Станом на 26 жовтня поліція США виявила 12 «вибухових» пакетів.