Вночі: збірна України зіграла внічию з Італією, в Індонезії стався новий землетрус поблизу Балі, а в Москві двох російських футболістів затримали за хуліганство

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Збірна України зіграла внічию з Італією

Тwitter / ФФУ/FFU

Збірна України з футболу внічию зіграла в товариському матчі з Італією. Гра, яка відбувалась на виїзді в італійській Генуї, закінчилась із рахунком 1:1. Італійці відкрили рахунок у другому таймі, коли на 55-й хвилині забив Федеріко Бернардескі. Україна змогла відігратися завдяки голу Руслана Малиновського на 63-й хвилині. Наступний матч Україна проведе 16 жовтня. У матчі Ліги націй в Харкові українці зустрінуться з Чехією.

Поблизу Балі в Індонезії стався новий землетрус, є загиблі

Біля берегів Індонезії стався новий землетрус магнітудою 6 балів. Щонайменше три людини загинули, ще четверо поранені. Підземні поштовхи зафіксовані увечері 10 жовтня, біля узбережжя острова Ява та популярного туристичного острова Балі. Через стихію пошкоджено десятки будинків. Країна досі оговтується від землетрусу і цунамі 28 вересня на острові Сулавесі, де загинуло вже 2045 осіб.

Ураган «Майкл» дійшов до Флориди

nhc.noaa.gov

У Сполучених Штатах Америки ураган «Майкл» 10 жовтня досягнув штату Флорида, накривши узбережжя поруч з містом Мексико Біч. Стихії присвоїли четверту категорію з пʼяти можливих. Недалеко від муніципалітету Грінсборо загинув чоловік. В Алабамі, Джорджії та Флориді понад 490 тис. будинків залишилися без електрики. Зазначено, що після виходу на узбережжі ураган ослаб, його категорія знизилася до третьої. Очікується, що «Майкл» стане найсильнішим штормом, який вразив США після урагану Ендрю в 1992 році.

Дізналися, хто може замінити Маска на посаді голови ради директорів Tesla

Joshua Lott / Getty Images

Головний виконавчий директор 21st Century Fox Джеймс Мердок, молодший син медіамагната Руперта Мердока, може змінити Ілона Маска на чолі ради директорів Tesla. За даними видання Financial Times, дві людини підтвердили, що саме Мердок є головним претендентом на посаду глави Tesla, ще одне джерело повідомило, що інші варіанти поки не виключені. Підкреслено, що Маск на цей час поєднує виконавчі та представницькі функції, також він продовжить залишатися головою правління, тобто виконавчим головою Tesla.

Двох російських футболістів Кокоріна і Мамаєва затримали за хуліганство

У Росії поліція заарештувала на 48 годин футболістів Олександра Кокоріна та Павла Мамаєва за підозрою в хуліганстві. У понеділок, 8 жовтня вони влаштували дві бійки в центрі Москви. Одна з них сталася біля готелю «Пекін», де постраждав водій працівниці «Первого канала» Ольги Ушакової. Другий конфлікт стався в «Кавоманії» на Арбаті, там постраждали російські федеральні чиновники Денис Пак і Сергій Гайсин.