Кріштіану Роналду вважає, що «Реал» мстить йому за перехід у «Ювентус»

Автор:
Олександр Нечай
Дата:
Кріштіану Роналду вважає, що «Реал» мстить йому за перехід у «Ювентус»

Facebook / Cristiano Ronaldo

Нападник «Ювентуса» та збірної Португалії Кріштіану Роналду впевнений, що проти нього організували змову, за якою стоїть його колишній клуб — «Реал Мадрид». Про це повідомляє італійська газета Football Italia.

За інформацією видання, футболіст вважає, що через його погані стосунки з президентом «Реалу» Флорентіно Пересом спонсори та керівництво клубу вирішили ставити спортсмену «палиці в колеса». Роналду впевнений у тому, що його відсутність серед володарів престижних нагород, звинувачення в зґвалтуванні, червона картка в матчі з «Валенсією» та дії деяких особистих спонсорів — це все частина помсти, за якою стоять «Реал» і Перес.

Стосунки між Роналду та його колишнім клубом почали псуватися ще в грудні минулого року, коли президент «Реалу» відмовився підтримати футболіста в суді під час справи проти іспанської податкової. Та звинуватила його у створенні бізнес-структури для приховування несплати податків. Роналду заперечував свою провину, оскільки був упевненим, що податки повинні платити спонсори, і стверджував, що ніколи не просив «Реал Мадрид» приховувати його доходи.

У підсумку Роналду заплатив €19 млн штрафу та отримав умовний термін. При цьому португалець до останнього вважав, що президент «Реалу» запропонує йому покращений контракт, який допоміг би впоратися з фінансовим ударом. Проте цього не сталося. Подібний хід Роналду сприйняв як зраду. Він також відкрито висловлював невдоволення тим, що його зарплата нижча, ніж у Ліонеля Мессі та Неймара.