Роналду попросив не викликати його у збірну Португалії після звинувачень у зґвалтуванні

Дата:

Футболіст «Ювентуса» та збірної Португалії Кріштіану Роналду попросив Федерацію футболу своєї країни та тренера національної збірної не викликати його на найближчі гри, повідомляє ESPN.

Чиновники та тренер Фернанду Сантуш пішли назустріч футболісту, враховуючи ситуацію, яка склалася навколо Роналду після звинувачень у зґвалтуванні. Португалець пропустить ігри з Польщею та Шотландією. Видання зазначає, що Роналду не виступає за збірну з літа, коли брав участь разом з нею на Чемпіонаті світу в Росії.

Вчора Роналду відкинув звинувачення у зґвалтуванні. Американка Кетрі Майорга подала на футболіста позов до суду штату Невада. Вона звинувачує Роналду в тому, що він зґвалтував її в 2009 році в готелі Лас-Вегаса. Після зґвалтування вона подала заяву до поліції, але не розкрила імʼя нападника.

У 2010 році вона підписала з юристами Роналду угоду про нерозголошення і отримала $375 тис. за мовчання. У квітні 2017 року про цю історію вперше написало видання Der Spiegel, ґрунтуючись на листуванні Роналду з юристом.