Пол Маккартні написав дитячу книгу. Її назву музикантові підказав онук

Дата:

Британський музикант Пол Маккартні у відеозверненні до шанувальників розповів, що написав дитячу книгу під назвою «Hey Grandude».

Назву для книги екс-учаснику The Beatles підказав його онук. Вона сподобалося музиканту, і він почав писати короткі оповідання, які потім показав видавцям. За словами Маккартні, розповіді їх зацікавили.

Маккартні поділився змістом книги. Вона буде присвячена вигаданому персонажу Grandude. Він має магічні здібності та четверо люблячих онуків, які вирушають з ним на пошуки пригод. За словами Маккартні, образ Grandude втілює риси «дідусів в усьому світі».

Ілюстрації до книги створила канадська художниця Кетрін Дюрст. Публікації видання очікують у вересні 2019 року. Утім, це не перший письменницький досвід Маккартні. У 2005 році він став співавтором дитячої книги «Високо в хмарах», присвяченій екологічної тематиці.

На початку вересня Пол Маккартні презентував новий альбом Egypt Station. На честь цього музикант дав концерт, який у прямому ефірі безкоштовно транслювали на Youtube.