Сенатор США Кейн висміяв виступ Трампа на Генассамбеї ООН в Twitter

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Сенатор США Кейн висміяв виступ Трампа на Генассамбеї ООН в Twitter

Wikimedia

Американський сенатор-демократ Тім Кейн висміяв у своєму акаунті в Twitter президента США Дональда Трампа за його минулу критику екс-президента Барака Обами.

Незабаром після того, як світові лідери зустріли Трампа сміхом на засіданні Генасамблеї ООН, Кейн процитував у Twitter слова Трампа за 2014 рік. Тоді нинішній президент США назвав Обаму «посміховиськом на весь світ» і запропонував країні «дійсно великого лідера».

«Я згоден», – написав Кейн, який, до речі, був кандидатом на пост віце-президента США від Демократичної партії на виборах 2016 року.

Нагадаємо, 25 вересня Дональд Трамп виступив на засіданні Генасамблеї ООН. Американський лідер почав свою промову з того, що похвалив роботу своєї адміністрації.

«Менше ніж за два роки моя адміністрація домоглася більшого, ніж будь-яка інша адміністрація в історії нашої країни», — сказав він.

Ці слова в залі зустрів гучним сміхом.

«Не очікував такої реакції, ну що ж», — відреагував президент США і продовжив говорити про Північну Корею, Іран, несправедливость у світовій торгівлі, ціни на нафту і «Північномий потік-2».

На початку виступу Трампа президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган вийшов із зали.