Переможницю конкурсу краси «Міс Україна-2018» позбавили титулу. Через чоловіка і дитину

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Переможницю конкурсу краси «Міс Україна-2018» позбавили титулу. Через чоловіка і дитину

Facebook / Veronika Didusenko

Організатори конкурсу краси «Міс Україна-2018» дискваліфікували та позбавили титулу переможницю конкурсу, 23-річну киянку Вероніку Дідусенко, сказано в заяві оргкомітету конкурсу.

Переможниця порушила правила змагання та надала неправдиву інформацію про себе. Вона зазначила, що не була заміжня та не має дітей.

Проте за словами юриста Маси Найєма, після конкурсу організатори дізналися, що Дідусенко була заміжня і в неї є дитина, пише Ліга.net. Про її сімейний стан організаторам уже після закінчення конкурсу повідомили журналісти, які мешкають в одному районі з володаркою корони. Він стверджує, що Дідусенко не заперечувала проти дискваліфікації.

У звʼязку з цим найближчим часом журі переобере «Міс Україну». Імʼя нової переможниці оголосять у телеверсії фіналу конкурсу в неділю, 30 вересня.

Фінал конкурсу «Міс Україна-2018» відбувся 20 вересня. Головний титул дістався Вероніці Дідусенко, титул Miss Ukraine Earth 2018 присудили Анастасії Кривохижій, Miss Ukraine International 2018 — Богдані Тарасик, Міс глядацьких симпатій — Аліні Моісеєнко. У фіналі всеукраїнського конкурсу змагалися 25 дівчат з різних регіонів.