СБУ приєдналася до розслідування замаху на одеського політика Михайлика. Він як і раніше в тяжкому стані

Автор:
Олександр Нечай
Дата:

У справі замаху на одеського активіста Олега Михайлика бере участь Служба безпеки України. Про це повідомляє Головне управління Нацполіції в Одеській області.

До складу слідчо-оперативної групи увійшли слідчі, оперативники та працівники СБУ. Очолює її співробітник прокуратури Одеської області. Правоохоронці продовжують обходити двори, опитувати свідків та знайомих Михайлика. У слідства є кілька версій нападу.

Як повідомляє Думська, голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов зажадав від правоохоронців якнайшвидшого розкриття справи. «Але мене відверто непокоїть боротьба з наслідками, а не причинами. Основне завдання правоохоронної системи — запобігати злочину, а не тільки шукати винних. Ми хочемо почувати себе безпечно в нашій країні», — заявив глава області.

Головний лікар Одеської міської лікарні №1 Євген Григорʼєв повідомив, що медикам вдалося стабілізувати стан Михайлика, проте його, як і раніше, вважають важким.

«Потерпілий перебуває під постійним наглядом медиків. Кровотечу зупинено, і він прийшов до тями. Наша лікарня в змозі вилікувати цього хворого», — відзначив Григорʼєв.

Сьогодні вранці одеський політик і телеведучий Олег Михайлик , якого намагалися вбити ввечері 22 вересня, опритомнів. У нього в грудях застрягла куля, яку лікарі поки не можуть видалити. Михайлику надали охорону.