Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека одружився з українкою. Його обраницею стала глава прес-служби президента клубу Ріната Ахметова

Автор:
Анастасія Котова
Дата:
Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека одружився з українкою. Його обраницею стала глава прес-служби президента клубу Ріната Ахметова

ФК Шахтер

Головний тренер футбольного клубу «Шахтар» (Донецьк) Паулу Фонсека одружився з громадянкою України. В ефірі програми «Великий футбол» він повідомив, що почувається в Україні «як вдома».

«Плюс тут я одружився, у мене дружина-українка, зрозуміло, що я тут почуваюся як вдома. Мені подобається, дуже подобається жити в Києві. Мені дуже подобаються люди тут і, як я казав, мене завжди дуже добре приймають і поважають тут», — зазначив Фонсека.

Як повідомило «Бабелю» джерело в адміністраціїї «Шахтара», нова дружина Фонсеки — керівник прес-служби президента клубу Ріната Ахметова Катерина Остроушко. Про те, що головний тренер «Шахтаря» зустрічається з нею, ЗМІ писали ще навесні. На момент укладання контракту з донецьким ФК у 2016 році Паулу Фонсека був одружений 20 років, але потім розлучився.

10 червня 2013 року португалець став головним тренером «Порту», з яким виграв Суперкубок Португалії. 5 березня 2014 року Фонсека покинув свою посаду.

1 липня 2015 року він став головним тренером «Браги». У Лізі Європи команда дійшла до чвертьфіналу, у якому поступилася донецькому «Шахтарю». 22 травня 2016 року, обігравши «Порту» в серії післяматчевих пенальті, «Брага» вперше за півстоліття і вдруге у своїй історії завоювала національний Кубок.

31 травня 2016 року Паулу Фонсека очолив донецький «Шахтар». Контракт з клубом розрахований на два роки.