Ryanair запускає сім нових рейсів між Україною та Польщею

Автор:
Анастасія Котова
Дата:
Ryanair запускає сім нових рейсів між Україною та Польщею

schuberttravel.com.ua

Найбільший ірландський бюджетний авіаперевізник Ryanair оголосив про запуск з Польщі наступного року 17 нових рейсів, сім з яких — в Україну. Таким чином, лоукост-перевізник істотно розширить свою присутність на ринку Польщі, запустивши нові рейси з шести польських аеропортів, повідомляє ЦТС.

Так, з Варшави заплановано чотири нових рейси: в Амман, Київ, Львів, Марсель; з Бидгоща два: у Глазго і Київ, а з Кракова — пʼять: у Амман, Бордо, Гамбург, Київ, Львів; з Познані додасться два рейси — до Корка, Києва, Стокгольма, а з Вроцлава один — до Києва.

Також Ryanair повідомили про намір у 2019 році розмістити на своїх польських базах у Варшаві (Модлін) і Кракові по одному літаку.

З урахуванням нових маршрутів лоукостер планує наступного року перевезти на своїх польських рейсах 12,5 мільйона пасажирів.

Третього вересня стартував перший рейс компанії Ryanair з Києва в Берлін.

Угорська лоукост-авіакомпанія Wizz Air у жовтні цього року запустить чотири нових маршрути з України — до Польщі, Литви і Словаччини. Також лоукостер з грудня до березня 2019 року відкриє пʼять нових маршрутів з України в Німеччину, Латвію і Данію.