Під час концерту в Берліні у вокаліста U2 Боно зник голос. Концерт довелося скасувати

Автор:
Олександр Нечай
Дата:
Під час концерту в Берліні у вокаліста U2 Боно зник голос. Концерт довелося скасувати

u2.com

Під час концерту U2 у Берліні вокаліст групи Боно раптово втратив голос. Виступ довелося зупинити, а згодом і скасувати.

На своєму сайті музиканти вибачилися за це і написали, що поки не можуть сказати, що саме сталося. Вони чекають на висновки лікарів.

«Ми дуже шкодуємо, що концерт довелося скасувати. Боно був у відмінній формі, і перед шоу чудово звучав його голос, ми всі з нетерпінням чекали другої зустрічі в Берліні, але після декількох пісень він зовсім втратив голос. Ми не знаємо, що сталося, і консультуємося з лікарями».

BBC повідомляє, що голос у Боно зник під час виконання четвертої пісні з лайн-апу концерту “Red Flag Day”. Після він намагався заспівати “Beautiful Day”, але не зміг. Концерт перервали.

«Якщо ви хочете піти — це нормально, ми зіграємо концерт іншим разом. Якщо ви вирішите залишитися, вам доведеться почекати 10—15 хвилин, поки ми зʼясуємо, що сталося», — звернувся Боно до глядачів, після чого група покинула сцену.

За півгодини група скасувала концерт. Глядачі у коментарі BBC припустили, що голос у Боно міг зникнуть через працюючі дим-машини. Гроші за квитки відвідувачам не повернули, осеільки концерт відбудеться в інший день. Точну дату гурт ще не назвав.

U2 називають «групою світу» за її громадську і політичну діяльность. У 2006 році Боно потрапив до списку кандидатів на Нобелівську премію миру.

В останні роки групу часто критикують за надмірну «святість». Скульптор Франц Сміт зробив скульптуру вокаліста U2 у вигляді Ісуса Христа, який не помічає чорношкірої дитини біля його ніг. За позицію щодо благодійності колектив не люблять на батьківщині, в Ірландії. Там Боно є героєм анекдотів.