Головне за ніч: наступник Захарченка, в Росії літак скотився в річку, Світоліна вийшла до четвертого раунду US Open

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Головне за ніч: наступник Захарченка, в Росії літак скотився в річку, Світоліна вийшла до четвертого раунду US Open

В. о. голови «ДНР» призначений Дмитро Трапезніков

Після загибелі глави «ДНР» Олександра Захарченка його місце в якості виконуючого обовʼязки зайняв Дмитро Трапезніков. За даними ЗМІ, колишній заступник Захарченка Трапезніков працював в ФК «Шахтар», з 2010 по 2012 рік обіймав посаду заступника голови районної ради Петрівського району Донецька. З 2014 року працював в адміністрації Захарченка.

tass.ru

У Сочі літак скотився в річку і загорівся

В аеропорту Сочі літак компанії Utair при посадці викотився зі злітно-посадкової смуги прямо в річку. Через це пошкодилися крило і шасі, а також загорівся лівий двигун.

В результаті інциденту постраждали 18 людей. Про загиблих інформації немає. Усього на борту було 166 пасажирів.

tass.ru

Еліна Світоліна пробилася до четвертого раунду US Open

Перша ракетка України, Еліна Світоліна вийшла в четверте коло Відкритого чемпіону США з тенісу — US Open. У третьому раунді українка обіграла китаянку Кьян Ван з рахунком 6:4, 6:4. У наступному колі Світоліна зіграє з Анастасією Севастовою з Латвії.

Денісова запропонувала Москальковой провести нову зустріч.

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова запропонувала своїй російській колезі Тетяні Москальковій зустрітися в «будь-якому місті або країні» для обговорення питань відвідування та обміну увʼязненими.

Денісова також запропонувала звернутися до президентів України і РФ з проханням помилувати громадян обох країн, які перебувають у тюрмах, за списками, які раніше були надані через «дипломатичні канали».

Екс-помічник Манафорта визнав провину і готовий співпрацювати зі слідством

Колишній помічник Пола Манафорта, Сем Паттен визнав свою провину в скоєнні злочинів, повʼязаних з лобіюванням, і погодився співпрацювати зі слідством.

Він зізнався, що не зареєструвався в США в якості іноземного агента, коли займався просуванням інтересів «Опозиційного блоку». Крім того, Паттен незаконно допоміг одному з українських олігархів придбати квиток на інавгурацію Трампа. За даними ЗМІ, йдеться про нардепа Сергія Льовочкіна. Компанія Паттена, співвласником якої є громадянин Росії, отримала на ці цілі близько 1 мільйона доларів.