У Росії на оборонному заводі пролунав вибух, загинули три людини. Горів цех з утилізації мін

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
У Росії на оборонному заводі пролунав вибух, загинули три людини. Горів цех з утилізації мін

newsnn.ru

У Нижегородській області Росії на оборонному заводі імені Я. М. Свердлова, який виробляє вибухові речовини, стався вибух, повідомляє РИА Новости.

За попередніми даними, загинули три людини, стільки ж госпіталізовані. Ще трьох поки не знайшли, можливо, вони залишаються під завалами.

Представники заводу повідомили, що в цеху з утилізації мін стався вибух. За словами представника екстрених служб, вибух стався через порушення правил безпеки при виробництві. Після вибуху на заводі почалася пожежа, їй присвоєно третій, підвищений рівень складності. Вогонь поширився на площу 100 квадратних метрів.

При цьому телеграм-канал Mash повідомляє, що НП сталася під час знищення боєприпасів в цеху з утилізації мін. За його даними, три людини загинули, ще чотири поранені, а одна зникла безвісти.

Скріншот «Свобода Слова».

youtube.com

Завод їм. Свердлова — один з найбільших виробників боєприпасів в Росії. Він випускає широкий спектр промислових вибухових матеріалів, шашок-детонаторів, кумулятивних зарядів. На підприємстві працює близько пʼяти тисяч чоловік.