Роналду у дебютному матчі за «Ювентус» зламав ніс воротарю «Кʼєво». Постраждалий голкіпер подякував легенді

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Роналду у дебютному матчі за «Ювентус» зламав ніс воротарю «Кʼєво». Постраждалий голкіпер подякував легенді

twitter.com

Воротар «Кʼєво» Стефано Соррентіно отримав травму в матчі проти «Ювентуса». В одному з епізодів в кінці гри Соррентіно зіткнувся з Кріштіану Роналду, який дебютовал за туринців в чемпіонаті Італії. Про це повідомляє Independent.

Після цього голкіпер втратив свідомість і не зміг продовжити гру. Соррентіно замінив Андреа Секулін, а потерпілого футболіста доставили в лікарню. У 39-річного воротаря «Кʼєво» зламаний ніс і травмована шия.

Він опублікував у своєму акаунті в Twitter фото, на якому видно травми. Також Соррентіно розповів, що отримав повідомлення від Роналду, зазначивши, що це змусило його відчути себе трохи краще.

«Я отримав повідомлення від Кріштіану Роналду з побажаннями швидкого одужання і повернення на поле. Дякую, легендо!» - написав Соррентіно.

Поєдинок між «Кʼєво» і «Ювентусом» відбувся 18 серпня і завершився з рахунком 3:2 на користь чинних чемпіонів Італії. При цьому на 88-й хвилині, за рахунку 2:2, «Ювентус» забив гол, але суддя його не зарахував через порушення Кріштіану Роналду. Мʼяч потрапив футболістові в руку, після чого Роналду і зіткнувся з голкіпером противника Стефано Соррентіно.