Володимир Кличко по-дружньому розійшовся зі своєю подругою Хайден Панеттьєрі. Дочку вони вирішили виховувати разом

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Володимир Кличко по-дружньому розійшовся зі своєю подругою Хайден Панеттьєрі. Дочку вони вирішили виховувати разом

twitter.com

Український боксер Володимир Кличко та американська актриса Хайден Панеттьєрі розійшлися після 9-и років відносин, пише Metro.

У минулий четвер Панеттьєрі сфотографували біля ресторану Craigʼs в західному Голлівуді, коли вона трималася за руки з якимось чоловіком. Після цього зʼявилися чутки, що вони з Кличком розбіглися.

dailymail.co.uk

Пізніше ці чутки підтвердила мати актриси Леслі Фогель.

«В її житті відбувається багато змін. Але я думаю, що це позитивні зміни. І я думаю, що вона візьме паузу на якийсь час», - сказала Фогель в інтервʼю Radar Online.

За словами джерела видання E! News, Кличко і Панеттьєрі вирішили спільно виховувати трирічну доньку: «Кая живе переважно з батьком і його сімʼєю в Європі та Флориді. Вони також проводять час разом, як сімʼя, з Хайден». Джерело додало, що пара продовжує дружити: «Хайден і Володимир у відмінних відносинах і дружні. Вони — велика частина людей один одного і продовжать бути такими».

Востаннє Кличко, Панеттьєрі і їх дочку бачили разом 30 липня в Греції.

Український боксер і американська актриса познайомилися в 2009 році. Вони зустрічалися два роки, але навесні 2011 року вирішили розлучитися, оскільки їх графіки часто не збігалися. Але через півтора року Кличко і Панеттьєрі знову зійшлися, а восени 2013-го року оголосили про заручини. Втім до весілля справа так і не дійшла через вагітність актриси її вирішили відкласти. 9 грудня 2014 року у пари народилася дочка Кая-Євдокія.