Меланія Трамп підтримала баскетболіста Леброна після образ чоловіка

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Меланія Трамп підтримала баскетболіста Леброна після образ чоловіка

DoD News / Flickr

Дружина президента США Меланія Трамп публічно підтримала відомого баскетболіста Леброна Джеймса після образ з боку Дональда Трампа.

Про це пише The Washington Post.

Під час інтервʼю телеканалу CNN Джеймс розкритикував політику американського лідера, заявивши, що той намагається розколоти країну, використовуючи для цього спорт.

У відповідь Трамп написав у своєму твіттері: «Леброн тільки що дав інтервʼю самому тупому людині по телебаченню, Дону Лемону (телеведучий - ред). Він змусив Леброна виглядати розумним, що теж нелегко зробити».

Після цього прес-секретар Меланії Стефані Гришам заявила, що дружина президента США відзначає заслуги Леброна.

«Леброн Джеймс працює над тим, щоб робити добро від імені нашого наступного покоління. І так само, як і завжди, перша леді закликає всіх до відкритого діалогу про проблеми, що стоять перед дітьми сьогодні», - зазначила вона.

В підтримку Джеймса виступила також Хілларі Клінтон і ряд відомих спортсменів. Сам Леброн Джеймс ніяк не прокоментував нападки американського президента.

Раніше Трамп образив голлівудського актора Роберта Де Ніро, назвавши його «людиною з відбитою головою».

У той же час американське видання The Star підрахувало, що Дональд Трамп в статусі президента США виголосив 1 330 340 слів, частина з яких виявилася далекою від істини.